Cel mai bun mod de a vă păstra distracția este, de asemenea, cel mai simplu

Câteva luni în urmă prietenul meu și am căzut într-unul din modelele noastre clasice: m-aș întoarce acasă, foarte încântat să-l văd, și el ar fi un fel de frig, concentrat pe propriul lucru și nu bubble peste ca mine. Nu sunt o persoană energică de nici o întindere a imaginației cuiva, dar, lângă salutul lui fermecător, eram Energizorul Bunny. Apoi aș petrece restul nopții, proiectând o serie de oferte patetice pentru atenția lui. (Da, acest lucru este jenant pentru polițist, dar nu sunt nimic dacă nu sunt dispus să mă deranjez pentru a da sfaturi altor persoane.) Cu cât mai puțin el a dat în comportamentele mele nevoiașe, cu atât am fost mai nevoiași. Ciclul a fost frustrant pentru amândoi.

Blog Femei

Știam, logic, că ceea ce făceam nu ajuta. Nu am reușit să țin pasul, așa că m-am întors la o tactică clasică Sophia pentru a rezolva problemele personale: am încetat să mai încerc. Nu trebuia să fiu încântat să-l văd când am ajuns acasă, puteam să vin acasă. Dacă nu vei fi încântat să mă vezi, nu mă voi încânta să te văd. Dar asta sa simțit rău. Nu te simți bine să te obligi să fii neașteptat să vezi cineva. Așa că am venit cu un plan pentru mine să-l las singur cât mai mult posibil.

Sunt un mare fan al sfaturilor contraintuitive și acesta este cel mai bun lucru pe care îl am: Nu mai petreceți prea mult timp cu partenerul. Acesta nu este un sfat nou. Toată lumea înțelege că, atunci când sunteți într-o relație, ar trebui să „aveți propria viață”. Dar eu sugerez o separare mai agresivă sau mai deliberată. Dacă de obicei petreceți fiecare noapte de noapte împreună, încercați să aveți o săptămână în care să faceți planuri cu prietenii timp de cel puțin două sau trei nopți. Faceți voluntari să stați târziu la serviciu. Ajutați-l pe stepdad să construiască o punte. Faceți față sarcinilor pe care le urâți și le luxați în cele pe care le iubiți. Orchestrați distanța.
Citeste in continuare pe site-ul PentruFemei.info