Termeni si Conditii

Termeni si Conditii de Confidentialitate

 

Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul MuzicaNoua2017.net de catre oricare dintre utilizatorii sai (denumiti in cotinuare in acest document „utilizator”).

Accesand sau utilizand website-ul MuzicaNoua2017.net, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturi de proprietate intelectuala
Materialele prezentate in cadrul website-ului MuzicaNoua2017.net sunt proprietatea MuzicaNoua2017.net si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Drepturile utilizatorului MuzicaNoua2017.net
Utilizatorul MuzicaNoua2017.net are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului MuzicaNoua2017.net
Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului, in afara de situatiile precizate in paragraful anterior.
Utilizatorul nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul nu are deptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind viitoare republicari sau redistribuiri ale unor parti din continutul MuzicaNoua2017.net trebuie adresate catre Echipa MuzicaNoua2017.net folosind pagina de contact.
Trebuie sa aveti in vedere ca adresa IP va este inregistrata pentru a putea actiona in eventualitatea in care incalcati acesti termeni si conditii de utilizare. Contactarea providerului de internet se va face doar in cazul aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate. unor incalcari majore.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai MuzicaNoua2017.net care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Clauze de neraspundere
Site-ul MuzicaNoua2017.net are un continut informativ.
Site-ul MuzicaNoua2017.net foloseste informatii din mai multe surse aflate in afara controlului MuzicaNoua2017.net, pentru care MuzicaNoua2017.net nu isi poate asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.
MuzicaNoua2017.net nu poate garanta in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul MuzicaNoua2017.net. Eventuale neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continulul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru MuzicaNoua2017.net .
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea MuzicaNoua2017.net.
MuzicaNoua2017.net nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului MuzicaNoua2017.net sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. Opiniile exprimate in blog/forum sau in comentariile din paginile site-ului apartin celor care le inregistreaza, si nu reprezinta pozitia oficiala a proprietarului acestui site.
MuzicaNoua2017.net nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Descarcarea muzicii in format electronic
Sectiunile de downloadare a melodiilor si a albumelor in format electronic sunt realizate respectand legea drepturilor de autor.
MuzicaNoua2017.net este un reseller de muzica in format MP3, toate materialele distribuite in sectiunea „Download MP3” avand ca sursa alte site-uri.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare
MuzicaNoua2017.net poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta in prealabil acest lucru in continutul site-ului. Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor MuzicaNoua2017.net si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului MuzicaNoua2017.net si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.